Telefon:0720 900 044
Email: apartamenteaifen@gmail.com
REZERVARI DIRECTE
REZERVARI DIRECTE
Telefon:0720 900 044
Email: apartamenteaifen@gmail.com

Termeni si conditii

 

Textele si imaginile sunt in proprietatea AIFEN. Orice copiere si distribuire ilegala a textelor si imaginilor de pe acest website se va pedepsi conform legii. Preturile de pe acest website se pot modifica fara o notificare prealabila, la fel si perioadele de cazare si conditiile de cazare.

 

Anularea rezervãrii

 
Orice anulare a rezervarii se va face numai în scris la adresa de e-mail: contact@aifen.ro. Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea, se va plati un comision de anulare, echivalent cu tariful unei nopti de cazare/camera sau pierderea avansului de 30%.  
 
Daca se doreste anularea rezervarii incepand din ziua cazarii turistului, orice suma platita in avans se pierde.
 
Cazarea si Eliberarea Camerelor 
 
Cazarea se face intre orele: 14h00 - 20h00.
Eliberarea camerelor se face intre orele: 07h00 - 11h00.
 
Reclamatii Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara in urma aplicarii politicii noastre, vom incerca sa o rezolvam pe cale amiabila. Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti, care, prin atitudinea lor, aduc prejudicii.

 

AIFEN isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela. 

Ne adresam familiilor cu copii sau fara si, de aceea, ne dorim sa mentinem o imagine stricta pentru AIFEN.

 

 

Marketing

Adresele de email, numerele de telefon si alte date prsonale lasate prin intermediul formularelor de contact nu vor fi distribuite altor parti sau folosite in moduri ilegale. Inscrierea unei adrese de mail inseamna acceptul dumneavoastra ca aceasta sa fie folosita ocazional in scopuri de marketing strict de catre AIFEN. ro si numai pentru AIFEN.ro

ACTIVITATI

Eforie Nord este o statiune ce va ofera o multitudine de activitati, de posibilitati de a petrece timpul impreuna cu familia sau individual. Excursiile in zona, plaja, activitatile acvatice, SPA sau centrul de echitatie de la Mangalia sunt doar cateva dintre activitatile ce dau culoare unui concediu in Eforie Nord cu copiii. Va asteptam cu intreaga familie in Eforie Nord pentru a petrece un concediu reusit pe litoralul romanesc.

afla mai multe