Telefon:0720 900 044
Email: apartamenteaifen@gmail.com
REZERVARI DIRECTE
REZERVARI DIRECTE
Telefon:0720 900 044
Email: apartamenteaifen@gmail.com

Activitati

Eforie Nord este o statiune ce va ofera o multitudine de activitati, de posibilitati de a petrece timpul impreuna cu familia sau individual. Excursiile in zona, plaja, activitatile acvatice, SPA sau centrul de echitatie de la Mangalia sunt doar cateva dintre activitatile ce dau culoare unui concediu in Eforie Nord cu copiii.

Scufundarile de agrement devin o activitate din ce in ce mai cautata la Marea Neagra. Este un sport de relaxare totala, o activitate dedicata marii si vegetatiei acesteia. Locuri potrivite pentru scufundari sunt atat in Eforie Nord, Sud dar si in statiunile invecinate (Costinesti, Vama Veche). Firmele specializate va pot asigura tot echipamentul necesar, transportul cu barca pana la locatie, un scurt curs de pregatire dar si insotirea subacvatica pentru cei incepatori. 

 

Vrem sa dovedim ca activitatea de scufundare nu este numai apanajul profesionistilor, poate fi un sport agreabil, practicat si de catre amatori si chiar de intreaga familie. Va recomandam sa veniti echipati si cu un aparat foto subacvatic sau cu o punga speciala pentru aparatele foto si sa surprindeti imagini subacvatice extraordinare.