Activitati

Eforie Nord este o statiune ce va ofera o multitudine de activitati, de posibilitati de a petrece timpul impreuna cu familia sau individual. Excursiile in zona, plaja, activitatile acvatice, SPA sau centrul de echitatie de la Mangalia sunt doar cateva dintre activitatile ce dau culoare unui concediu in Eforie Nord cu copiii.

Scufundarile de agrement devin o activitate din ce in ce mai cautata la Marea Neagra. Este un sport de relaxare totala, o activitate dedicata marii si vegetatiei acesteia. Locuri potrivite pentru scufundari sunt atat in Eforie Nord, Sud dar si in statiunile invecinate (Costinesti, Vama Veche). Firmele specializate va pot asigura tot echipamentul necesar, transportul cu barca pana la locatie, un scurt curs de pregatire dar si insotirea subacvatica pentru cei incepatori. 

 

Vrem sa dovedim ca activitatea de scufundare nu este numai apanajul profesionistilor, poate fi un sport agreabil, practicat si de catre amatori si chiar de intreaga familie. Va recomandam sa veniti echipati si cu un aparat foto subacvatic sau cu o punga speciala pentru aparatele foto si sa surprindeti imagini subacvatice extraordinare.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.